Descripció Peresós


L’Os Peresós també conegut com Choloepus Hoffmanni (nom científic). Són animals solitaris i silenciosos. Generalment, són de color cafè, presenten pegats verds degut al creixement de algues. Són mamífers d’hàbits majoritariament nocturns. Tenen la capacitat de moure’s per arbres, han perdut la capacitat de desplçar-se per terra. Es desplacen de forma molt lenta, avançant en primer lloc un membre i després l'altre. Són totalment incapaços de romandre dret i es mouen pel terra arrossegant el cos amb gran dificultat.

La seva mida pot ser entre 40 a 75 centímetres i el pes entre els 4,5 kg. Tenen el braços generalment mes grans que les cames. Els seus dits són sindàctils ,és a dir, estan junts entre si. El seu cap es petit i aplanat, ulls grans, nas camús i sense pavelló auditiu. Tots els peresosos tenen tres dits en els peus a les mans aquest nombre

cambia entre dos i tres.


Són de la part d’Amèrica Central i del Sud, comparteix el hàbitat amb el jaguar (el seu depredador més frequent). Habiten en boscos tropicals.

Gairebé totes les espècies de peresosos es troben en perill d'extinció degut, sobretot, a la tala descontrolada de la selva Amazònica.

Els peresosos pasen la majoria del temps als arbres on evitem als seus depredadors i obtenen aliment i aigua. Són pacífics per naturalesa.

Nou tema de medi "La Reproducció"

Acabem de començar un nou tema de medi, el de la reproducció. Ens pareix molt interesant.
Al nostre grup que es el 2es compon per: Ana, Andrea V., Sofia, Alberto V. i Jo.
Proximament presentare al bloc el treball final individual i la presentació col·lectiva.